Om oss

Org.No : 918 783 199 MVA
Bank : DNB
Konto nr : 1503.90.18311
Swift/BIC: DNBANOKKXXX
IBAN : NO19 1503 9018 311 
Adresse: Elvesvingen 23,bygg A, Lillestrøm 

Wilhelmsen Utleie AS har som målsetting å leie ut tilhengere og andre maskiner til både privat- og bedriftsmarkedet til svært konkurranse dyktige priser.

Vi åpnet dørene som enkeltmanns foretak allerede i mars 2011 som Wilhelmsen Tilhenger og Maskin Utleie.

I Mars 2017 konverterte vi selskapet til Wilhelmsen Utleie AS med aksjekapital pålydende kr. 100.000,- og har pr 2019 ingen gjeld. Det er registrert en solid kundemasse hos oss både innenfor privat- og bedrifts markedet.

Som en ekstra nyhet, tilbyr vi nå mulighet for deg til å undersøke selv tilgjengeligheten samt reservere "on-line" våre utleie objekter.

For utleie kan vi tilby alt fra diverse håndverktøy (F.eks. bor-hammere), Aggregater (230V 1fas), Lensepumper (bensin), Rengjørings maskin (oppladbar), vedkløyvere, jordfresere, minigraver, hoppetusse, tilhengerlift og mye mye mere.

Ta kontakt med oss dersom du har midlertidig behov for et verktøy eller en maskin av noe slag. Kanskje vi har det, eller at vi rent av kjøper det inn dersom vi ser videre utleiebehov for enheten. 

Se her for kriterier for eventuelt gratis frakt.

Som forhandler av Ecoride Elsykkel kan vi også tilby gode priser og raske leveringer på de fleste typer elsykler.

For service- og vedlikehold av din elsykkel, kan vi tilby engangs service, eller vedlikehold-/service avtale til svært fordelaktige priser. Vi har også eget sykkelverksted i vår butikk i Lillestrøm.

Vi tilbyr videre elsykler for utleie. Flere varianter er tilgjengelige, samt en elektrisk Cargo Family sykkel som er godkjent for opptil 4 barn.

Vi tilbyr også elektriske ståbrett (Oxboard) for utleie.

Alle våre dokumenter (kontrakter, manualer, kataloger o.s.v.  kan lastes ned her.

Vi tar forbehold om prisendring og skrivefeil.